2015. május 20., szerda

Magyarország - Séták Budapesten

A Corvin Plázában ebédeltünk, mert van egy jó ázsiai étterem, és akármilyen hihetetlen is, sajnos Németországban nincsenek ezek a fajta éttermek, csak olyanok, ahol étlapból lehet választani, és én imádom ezek a fura, ragacsos, fekete színű, panírszerűségben lévő husikat, meg a szószos kajákat, M. is, így elmentünk ide enni. Utána az Iparművészeti Múzeumot fotóztam, majd a  Kálvin tér felé mentünk és vissza a Szabadsághídon Budaára, ahol egy találkozónk volt.


2 megjegyzés:

  1. Thank you for the tour of Budapest! So Prettty! I am going in September and I can't wait!

    VálaszTörlés
  2. Micsoda harsány színek, szép formák!

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről