2015. január 24., szombat

Mauritius - Pamplemouses

Port Louisból Pamplemousesbe megyünk, a hatalmas nagy botanikus kertben. Erre felé egy felhő sincs és ismét pokoli a hőség. 

Kitérőt kell tennem arra, hogy a szigeten, érkezésünk óta választási kampány van és két párt harcol egymás ellen. Egyiknek a fő színe lila, a másiknak narancssárga és az összes utca, meg minden fel van díszítve ilyen kis háromszögben végződő zászlókkal, az emberek az utcákon gyülekeznek és mint a futballrajongók, felöltik magukra a pártjuk színeiben festő pólókat és az utcákon hangos zene mellett táncolnak és felvonulnak. Egész Mauritiust ellepték a rendőrök, minden sarkon, minden falu előtt és után ellenőrzések vannak. Utólag megtudjuk, hogy egy nappal azután, hogy Port Louisban voltunk két embert le is lőttek az utcai választási kampányokban. Bevallom, nekünk kicsit az agyunkra megy az egész, mert néha elállják az emberek az egész úttestet és sokszor félünk a tömegeken áthajtani. 

































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről