2015. január 30., péntek

Mauritius - Rochester Falls

Ezt a részt totálisan kifelejtettem az előző beszámolómból. 
Mikor megnéztük a partokat és mielőtt a Gris Grishez értünk volna..

Még elmegyünk a Rochester Fallshoz, amiről olyan híresztelések voltak, hogy a helybéliek ott nagyon erőszakosak lennének, esetleg ki is rabolnak turistákat. Egy, kb. 2 km-es földút vezet oda és a végén egy nagyon meredek földúton kell legyalogolni a vízeséshez. Itt helybéli gyerekek ugrándoznak a vízbe és pár fiatal furán néz ránk, de nem szólít meg senki sem, semmi veszélyes sincs itt, de a vízesés sem olyan érdekes, hogy nagyon megérte volna idejönni. 

Itt a buszállomásnál indul az út a vízesés felé, jól ki van táblázva
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről