2016. május 21., szombat

Portugália - Óbidosi lagúna és óbidosi hangulatok

Végül még leautózunk az Altanti-óceán partjához, az óbidosi lagúnához, de már nagyon erős hideg szél fúj ahhoz, hogy itt hosszasabban kiszálljunk az autóból. Pár benyomás innen:
















 Összeraktam pár óbidosi ajtót és kopogtatót kollázsba, mert nagyon tetszettek:


 
Ebből a napi kirándulásból este 10 óra körül érünk haza eléggé fáradtan. 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a Portugáliáról szóló beszámolóid. Eredetileg úgy volt hogy idén nyáron mi is oda megyünk, de aztán az élet már megint közbeszólt ... így látva a képeket, még jobban várom, hogy egyszer végre mi is eljussunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az északi rész kiamaradt, ode még mi is szeretnénk menni.

      Törlés
  2. Nagyon szuper az ajtós-kopogtatós válogatás! Köszi, hogy megosztottad velünk:)

    VálaszTörlés

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről