2011. március 13., vasárnap

Tervezgetés?

Silánnyá válik a hátralevő év tervezgetés nélkül, hiszen ez is az utazás fontos része és időben a legnagyobb részt kitöltő tevékenysége. De hát az idén nincs már mit tervezni. A nagy utazás mögöttünk, nyáron sehova sem megyünk és a késő őszi Lanzarote út régen el van intézve, oda pedig nem kell sokat terveznem vagy könyveket olvasgatnom, mert erre a szigetre minimum hat éve készülődök és azóta több útikönyvet és honlapot is elolvastam. Az egyetlen, ahova készülhetnénk és készülnünk is kellene, az a május végi (vagy június eleji) hegyek hét lesz, de lövésünk sincs még, hogy hova is mennénk a legszívesebben és ez annyiból baj lehet, hogy túl késő lesz a szállásfoglaláshoz, ha még sokáig vacakolunk. annyi bizonyos, hogy délebbre megyünk Ausztriánál, de hogy a Dolomitok lesz-e vagy a Garda-tó? Az a baj, hogy ezt csak akkor tudnám eldönteni, ha elkezdenék konkrét helyekre rákeresni, mert egy dolognak stimmelnie kell és ezért nem mehetünk el vaktában. Kell, hogy legyen a környéken több Klettersteig (ferrata) is, és max. C-ig terjedő nehézségű, mert muszáj, hogy visszarázódjunk kondícióban a mászásra, ezzel készítenénk magunkat fel a Zugspitzére, amit majd valamikor a nyár derekán egy, egynapos kirándulásképp akarunk lebonyolítani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Fontos adatvédelmi információ!!! Kérlek olvasd el!!!

Kedves Követő! Minden hozzászólásnak örülök és megpróbálok, amennyire időm engedi, válaszolni is mindegyikre. Gyűlölködő, politikai tartalmú vagy reklámcélt szolgáló hozzásólások, vagy amelyek egyáltalán nem tartoznak a témához vagy a blogba, automatikusan törlésre kerülnek.

Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) szerint fel kell hívjam a figyelmét a megjegyzést hátrahagyó személyeknek, hogy aki itt megjegyzést hagy hátra, az annak nyilvánosságra tételével elismeri, hogy tudomásul vette, és egyetért vele, hogy adatai ezen a weboldalon (a Google és Blogger által) tárolásra és feldolgozásra kerülnek. Lásd: főcím: Felvilágosítás adatvédelmi irányelvekről