2010. augusztus 22., vasárnap

Impresszum, szerzői jog, felelősség, adatvédelem

A szerzői jogra vonatkozó magyar törvényről ezen a honlapon lehet olvasni.


A "Flögi utazásai" egy privát, nem kereskedelmi célt szolgáló blog.
A blogban saját, utazások során szerzett élményeimet, benyomásaimat, tapasztalataimat és nézeteimet hozom napló formájában nyilvánosságra. A blog egy személyes útinapló, valamint ezen tapasztalatokra alapuló információhalmaz, mely más utazók utazásszervezését kívánja segíteni.
E blog mentes minden fizetett reklámtól.


Blogtulajdonos:

Vojáki-Nagy Andrea

Számomra az adatvédelem azt jelenti, hogy saját adataimat védem azelől, hogy azok rossz kézbe kerülhessenek, ezért további adatokat a saját védelmemben csak E-Mailen keresztül adok meg.

Kapcsolatfelvétel (katt a képre, hogy nagyobb legyen)Üzemeltető:
https://www.blogger.com
https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=hu

Én, személy szerint ebben a blogban nem használok cookie-kat, vagy bármi más hasonló elemeket, amik mások számítógépén nyomokat hagynak, még kevésbé tárolom a látogatók személyes adatait. Ellenben a Blogger használ ilyeneket, ezekért a mindenkori szolgáltató: Google és Blogger a felelős. 

Szerzői jog

Minden jog fenntartva.

Az ezen az oldalon található összes tartalom és mű (szöveg és fotó) a mindekori médiatörvény értelmében automatikusan szerzői jogvédelem alatt áll és az eme blogot üzemeltető személy kizárólagos jogtulajdonát képezi. Eme tartalmak mindennemű formában való másolása, szerkesztése, terjesztése és egyéb módon való felhasználása nem engedélyezett, illetve kizárólagosan csak a szerző írásos beleegyezésével történhet meg,
ellentétes esetben az eltulajdonítás büntetőjogi eljárást vonhat maga után. Letöltések és másolatok csak is kizárólagos magánhasználatra engedélyezettek, mindennemű kereskedelmi felhasználás kizárva.
Amennyiben külső tartalmak jelennek meg ezen az oldalon, ebben az esetben a harmadik fél szerzői jogai mindig figyelembe vannak véve és ennek engedélye ez irányban mindig fel van tüntetve. Ha mindezek ellenére Ön szerzői jogsértésbe ütközne ezen az oldalon, kérem jelezze ezt mielőbb felém. Amikor ilyen tartalom ismertté válik, ezeket teljes egészében eltávolítom.


Felelősség

Mint e blog szerkesztője, köteles vagyok e blog tartalmáért felelősséget vállalni. Ellenben nem vagyok köteles minden kívülről származó, idegen tartalmat átvizsgálni, illetve ezek hitelességét felülbírálni, amelyek esetleg egy jogszabálysértő tevékenységre utalnak. Ilyen tartalmak eltávolítására és blokkolására vonatkozóan az általános törvények vonatkoznak.
Azonban ilyen tartalmakért felelősséget csak attól a pillanattól lehetséges vállalni, amikor is egy konkrét törvénysértés ténye felismerésre kerül. Törvénysértő tartalmak felismerését követően ezek a tartalmak azonnali eltávolításra kerülnek.

Linkekhez kapcsolódó felelősség

A blog időnként egy másik üzemeltető weboldalára mutató linket tartalmaz. Eme, harmadik személy által nyilvánosságra hozott tartalmak (weboldalak) adatai ettől a blogtól független tartalmak, amelyek iránt semmilyen körülmények között semmiféle felelősséget nem vállalok.
A belinkelt oldalak tartalmáért a mindenkori üzemeltető a felelős. A belinkelt oldalakon a belinkelés pillanatában jogsértő tartalmak nem voltak felismerhetőek. A folyamatos ellenőrzése belinkelt weboldalaknak konkrét gyanú nélkül nem ésszerű. Amint egy belinkelt oldalon jogsértés ismertté válik, ez a link azonnal törlésre kerül ebből a blogból.

Adatvédelem

Ha valaki egy fényképen olyan személyt fedezne fel, aki nem kíván a blogban nyilvánosan szerepelni, kérem jelezze ezt, a képet ennek megfelelően retusálom vagy eltávolítom a blogból.

Nem vállalok felelősséget blogkövetők és kommentálók avatarképeiért és az itt hagyott megjegyzéseik tartalmáért. Minden hozzászóló tudomásul veszi, hogy azáltal, hogy itt egy megjegyzést hagy, az adatai tárolva lesznek és feldolgozásra kerülnek a google és a blogger által, a megjegyzés írásával elismeri ennek tudomásul vételét és beleegyezését adja ehhez. Az adatait (mint avatarkép, e-mail cím és személyes hozzászólás) minden felhasználó önkéntes alapon hagyja itt hátra. A személyes adatok nem kerülnek harmadik személynek kiszolgáltatásra. Az adatok rés nélküli biztonságának garantálása, harmadik személy hozzáférésének kizárása az interneten nem lehetséges. 

A Blogger Cookie-kat hagy maga után a látogatók számítógépén.

A blogban megjelent tartalommal nem folytatok reklám-, illetve kereskedelmi tevékenységet.

Hirdetési e-mailek elutasítása

A kéretlen hirdetési és információs anyagok küldésére vonatkozó, a impresszummegadási kötelezettséggel összefüggésben közzétett  adataim felhasználása elutasításra kerül. 

Nincsenek megjegyzések: